ORDU / AYBASTI - Zaferimilli Ortaokulu

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimizin hazılamış olduğu yaşlılar haftası etkinliği. Öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin ve öğretmenlerin katılımıyla kutlanan Çanakkale Zaferi programı yapılmıştır.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 108. Yılında Zaferimilli Ortaokulu olarak öğretmen ve öğrencilerimiz ile Uzundere kabristanlığında şehidimiz Salih ALTUNTAŞ'ı ziyaret ederek tüm şehitlerimiz adına fidan dikimi gerçekleştirildi. Vatanı için şehid düşen bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ PROGRAMI YAPILDI.

Mrt

Okul olarak sahiplenmiş olduğumuz köpeğimiz Paşa. Tüm bakım ve aşıları yapılmış bulunmaktadır.

Okulumuza ilk geldiğindeki ve şimdiki halini aşağıdaki fotoğrafta görmek mümkündür.

Vatanımız için şehit vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz.

Haz

Bugün İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği belge takdim töreninde yerimizi aldık. 2022 yılında İngilizce öğretmenimiz Duygu GÜRSOY BAYAZIT'ın yürüttüğü e twining projesi ile okulumuz Avrupa Kalite Etiketi aldı. Öğretmenimize vermiş olduğu emekten dolayı çok teşekkür ediyoruz.

May

Final ürünü olarak karışık takım çalışmasıyla bir hikaye oluşturarak ingilizce-türkçe şeklinde storyjumper proramı ile bir kitap oluşturduk

Nis

e-Twinning  HAYVAN HAKLARI projesine katkı sağlayan öğrencilerimize teşekkür eder, katılımlarının devamını dileriz.